اولین تجربه عکاسی من در ۵ سالگی بود؛ نگاهی به کارگاه فرشید نصر آبادی در کانون عکس

اولین تجربه عکاسی من در ۵ سالگی بود؛ نگاهی به کارگاه فرشید نصر آبادی در کانون عکس

اولین تجربه عکاسی من در ۵ سالگی بود؛ نگاهی به کارگاه فرشید نصر آبادی در کانون عکس کانون عکس اصفهان

نگاهی به کارگاه فرشید نصر آبادی در کانون عکس

اولین تجربه عکاسی من در ۵ سالگی بود

فاطمه شاهی /گروه تحریریه کانون عکس انجمن سینماى جوانان اصفهان: فرشید نصرآبادی در تاریخ ۱۴ آذرماه ۱۳۹۷ کارگاهی را با عنوان ” از عرش تا فرش “در نگارستان امام خمینى برگزار کرد.
آنچه در ادامه می‌آید صحبت های فرشید نصرآبادی در این خصوص است؛
🔶ببینیم از کجا باید شروع کرد و به کجا باید رسید؟درواقع چه اتفاقاتی در طول زندگی هر فرد ممکن است بیفتد تا به محصول نهایی برسد.
🔶 اولین تجربه عکاسی من در سن ۵ سالگی بود. و در سن ۱۲ سالگی دوره‌هایی را در مرکز نجوم طی نمودم و در آنجا با افراد باتجربه‌ای چون آقای منجمی رئیس مرکز نجوم آشنا شدم که این دیدارها به من کمک زیادی کرد.
🔶اولین تجربه و نقطه‌ی عطف زندگی من فرستادن عکس برای مسابقات هنری دانش‌آموزی بود که نفر اول شدم. و در پی آن با افرادی که، درزمینهٔ هنری فعالیت داشتند آشنا شدم.
🔶در سن ۱۵ سالگی وارد رشته ریاضی فیزیک شدم و در سن ۱۸ سالگی رشته معماری را انتخاب کردم زیرا به هنر نزدیکی بیشتری داشت و در پی آن کم‌کم از فاز عکاسی نجومی فاصله گرفتم و به فاز هنری تمایل بیشتری پیدا کردم.
🔶دانش فراگرفته بیشتر تجربه شخصی و البته همراه با کمک گرفتن از افرادی چون رضا مهاجر و رضانوربختیار بود. در سن ۱۹ سالگی اولین تجربه کار حرفه‌ای خود را در دوره دانشجویی با عکاسی از مسجد جامع اصفهان برای میراث فرهنگی آغاز کردم و علاوه بر آن با شرکت در یک سری ورکشاپ ها و نمایشگاه‌های گروهی فعالیت خود را ادامه دادم.
🔶در مسابقه معمار حدود ۹ تا پروژه عکاسی در ژانرهای مختلف انجام دادم که ۸ پروژه اول، دوم و سوم شدند که همین امر سبب شد به‌عنوان عکاس معماری شناخته شوم.
🔶 حضور پرسوناژ یکی از مهم‌ترین اتفاقات در عکاسی معماری است که علاوه بر گویاتر شدن برخی اختلاف لول ها در فضاهای حرکتی و همچنین پویایی فضا تأثیر بسزایی دارد زیرا محور اصلی طراحی انسان است و با حضور آن معنا می‌یابد. در ژانر مستند اجتماعی هم ابتدا موضوع خاص مشخص و سپس عکاسی را انجام بدهیم.
🔶در عکاسی معماری، آشفتگی بستر و وجود سایه‌ها در طول روز سبب شده خلوص اثر موردنظر با نور روز گویا نباشد بنابراین گاهی بهتر است عکاسی را در صبح زود یا هنگام غروب انجام دهیم.
🔶یکی از نکات خیلی مهم در عکاسی معماری این است که یک حلقه زنجیره‌ای داشته باشیم. درواقع کالبد ساختمان با بستر شهری آن درگیر باشد زیرا با یکدیگر ارتباط مستقیم دارند.
🔶نکته حائز اهمیت دیگر در عکاسی معماری توجه به نقطه گریز سوم در معماری است، درواقع باید به زاویه دوربین و بنای موردنظر توجه کافی داشت که همواره پرسپکتیو و تناسبات آن حفظ شوند.

[vc_gallery type=”image_grid” images=”353595,353596,353597,353598,353599,353600,353601″ img_size=”200×200″ column_number=”3″ grayscale=”no” hover_icon=”none” images_space=”gallery_with_space”]